KOLEKSI ALBUM LAGU MINANGKABAU SUMATERA BARAT

TM

Silahkan download free koleksi lagu-lagu yang berbahasa daerah minangkabau Propinsi Sumatera Barat. Semoga lagu-lagu berikut ini bisa sedikit mengobati kerinduan terhadap kampung halaman nan jauh di mato. Silahkan download GRATISSS di TM

BASORAMIKA

  1. Pak Wali download
  2. Lido Pido download
  3. Sanggam download
  4. Rintau Basiang download
  5. Manjalang Subuah download
  6. Pasan Rang Rantau download
  7. Cancang Kambiang download
  8. Raun Kajawa download
  9. Simpang Lawang download
  10. Lahat Jaya download
  11. Randang Kopi download
  12. Singgalang Tatagun download

BOY SANDY – KASIH PELABUHAN RATU

  1. Kasih Pelabuhan Ratu download
  2. Berbeda Langkah download
  3. Biarkan Ku Pergi download
  4. Dimana Ku Cari Ganti download
  5. Semalam Di Malaysia download
  6. Fatwa Pujangga download
  7. Oh Dimana download
  8. Mengharap ‘Tuk Kembali download

FANTASY HOUSE

  1. Mak Dukun download
  2. Baputiah Mato download
  3. Bang Jacky download
  4. Kiamaik Cinto download
  5. Bintang Malam download
  6. Bagaluik Dalam Mimpi download
  7. Larek Karantau download
  8. Maruak Selo download

FEBIAN – 10 KARYA AGUS TAHER

  1. Kotiko Cinto Musti Mangalah download
  2. Salamaik Pagi Minangkabau download
  3. Ratok Parantauan download
  4. Payuang Daun Pisang download
  5. Langgang Di Bulan Tarang download
  6. Seso Rindu download
  7. Seso Parambah Rimbo download
  8. Joget Lalala download
  9. Bialah Angin Nan Tahu Rindu download
  10. Anak Jalanan download

GAFUR SYAH – DANGDUT MINANG TERPOPULER

  1. Kecewa download
  2. Relakan download
  3. Luko Hati download
  4. Kaba Dari Rantau download
  5. Sayangilah download
  6. Goresan Cinta download
  7. Ala Suratan download
  8. Sambilu Cinto download
  9. Paubek Hati download
  10. Laruik Dalam Sansaro download

HOUSE TRIPING

  1. Pandang Partamo download
  2. Mancapai Cito – Cito download
  3. Patuik Kasia Batamu download
  4. Sopir Oto download
  5. Mandi Jo Paluah download
  6. Ala Nasib Ka Baa Juo download
  7. Ratok Buruang Nuri download
  8. Mandeh Nan Tingga download

TM

LOLI ASIR – BAPISAH UNTUAK BUTAMU

  1. Berpisah Untuak Batamu download
  2. Samo Menangguang Rindu download
  3. Marendo Kasiah download
  4. Cinto Hanyolah Mimpi download
  5. Cinto Diangan download
  6. Ratok Babagi Duo download
  7. Hilang Cinto Dihati download
  8. Bukan Nan Partamo download
  9. Sapandang Mato download

MADI GUBARSA – MEGA EMAS MINANG

  1. Bayangan Kasiah Di Malaysia download
  2. Saganggam Bungo download
  3. Alek nyo Si Anak Daro download
  4. Cinto Barilah Raso download
  5. Marantang Kasiah download
  6. Bungo Pamenen download
  7. Suratan Badan download
  8. Pulanglah Mande download
  9. Kasih Ka Ayah download
  10. Kasiah Dirantau Subarang download

MISRAMOLAI – MINANG MODERN

  1. 3 Bln cinto Tajalin download
  2. Batamu Darah Tasirok download
  3. Rintang Kabau Dek Tanduaknyo download
  4. Koto Rang Agam download
  5. Dendang Baminyak Aia download
  6. Ganjua Suruik download
  7. Lah Kala Tangan Lapeh Juo download
  8. Diseso Cinto download
  9. Bak Cando Mambalah Bantuang download
  10. Aia Bangih download

ODI MALIK – GAMBANG MENABUIH JANJI

  1. Gammang Manabuih Janji download
  2. Malam Panantian download
  3. Tulisan Salamaik Datang download
  4. Kasian Mambakeh download
  5. Arok – Arok Cameh download
  6. Rindu Jadi Dendam download
  7. Tagamang Di Tangah Padang download
  8. Ratok Gunuang Pasaman download
  9. Panarang Dalam Kalam download
  10. Tasiak Tagih Di Batu Gadang download

RIKA SUMALIA – DANGDUT MINANG TERPOPULER

  1. Hilang Pitaruah download
  2. Luko Hati download
  3. Oh Bulan download
  4. Bungo Cinto download
  5. Manantang Matohari download
  6. Ditikam Cinto download
  7. Talanjuo Sayang download
  8. Bamuko Duo download
  9. Lupo Jo Janji download

SALUANG REMIX

  1. Baresek – Resek download
  2. Raun Baduo download
  3. Hiduang Balang download
  4. Indak Tagamang download
  5. Panyakit Kini download
  6. Lupo Jo Jaso download
  7. Ranggang Dari Tampuak download
  8. Luko Hati download

SUSI LILIN – TANGIH MANJELANG PAGI

  1. Galak dipasandingan download
  2. Tangih Manjalang Pagi download
  3. Aduhai Sayang download
  4. Arok mananti Janji download
  5. Cinto Dimano Kini download
  6. Duri Duri Cinto download
  7. Bakanjuang Sajo download
  8. Ranyuaknyo Hati download
  9. Hati Dibao Marantau download
  10. Cinto Bakalang Mato download

About these ads

175 Tanggapan

  1. Tq Tq Tq

  2. Tq Tq Tq..

  3. tambahin lagu2 minangnya lagi dunk…….
    sebelumnya trims ya….

  4. rancak bana

  5. bara karancaknyo kalau ado dimuek lagu minang tahun 50an, 60an, 70an.

  6. thanksss
    tapi Kalo Bisa Lengkapin Donk Semua Lagu Minang Nya

  7. notasi lagunya mana………????

  8. Onde mak…………..sanang bana hati dapek lagu minang ko… maklumlah kami d merauke-papua sulit dapek lagu minang.. batambah taragak nak pulang…bilo masonyo??

  9. lah lamo bana den mancari lagu ko
    klu biso lagu minang ny di perbanyak lai….?

    krna den takana jo kampuang klu mandanga lagu2 kampung ko…..?tarimo kasi atas ado nyo koleksi lagu2 daerah ko..yg terutama lagu kampung den…?pariaman

  10. tlong masak an lagu minang tentang gampo di padng patang!!!!!!!!!!!!!!!

  11. sabana rancak lagu2 nyoh,,,,tambahan lah lagu minang yg baru2 buliah ambo tau apo2 sajo kini lagu yg lagi populer di sumbar….

  12. sabana rancak lagu2 nyoh,,,,tambahan lah lagu minang yg baru2 buliah ambo tau apo2 sajo kini lagu yg lagi populer di sumbar….

    • ndk ado nan rancak lagunyo do tamh sakik utak den d buek nyo amua lo wak gilo danga an lagu nyo…..la bosaqn wak minang kaminang je tiok ari

  13. klau ado lgu minang sia amelia nan judul nyo cinto jan dibali………….
    klau ado kriman yo uda tau uni………….

    • uda harry,,,,,,,
      uda bisa mandapekan lagu ria amelia tuh
      di
      4shared.com
      RIA AMELIA [PULANGLAH UDA 2011].rar

      itu alah satu album lagunyo…

  14. lagu Ucok Sumbara ma ko…???

    nyo itu bana nan di cari,

  15. Rancak bana… walaupun Q orang aceh, tapi q suka banget sama lagu minang

  16. upload ciek lagu salamaik jalan tiar ramon.
    dari ody malik

  17. asik ya ada link download lagu minang tapi masih kurang komplit mohon di komplitkan lagi ya bagi yang poenya situs ini tank’s

  18. tambah lagi lagu odi malik nya dong

  19. Yo sabana padiah taraso ka dado lagu2 urang awak ko..

  20. dunsanak kasadonyo ,.,.

    tolong di pabanyak lagu minang,.,.

    kalau bisa di buek an khusus untuak lagu rang minang.,.,.

    tarimo kasih,.,

  21. tambah gec nyanyi minangnya dunk

  22. yo sabana rancak lagu urang awak apo lai didanga an di parantauan sadih bana hatiko ..trm ksh

  23. lagu badindin ko ga da ya,,,adaain dong,,,,

  24. ambo ka bali vcd karaoke minang nan rekaman asli, lai ado mamak rumah nan punyo info ?

  25. tarimo kasih sanak. yo bana paubek taragak lagunyo

  26. masukin lagu 5 ratu triping vol 1 dan 2 donk…plisss help me…,ditunggu lho…

  27. lumayan to paubek rindu pulang kampung …tarimo kasih….

  28. iyo2…
    lagu ma yg ka ancak seh lah!!

  29. onde……………….
    rancak nyo lgu minang ko…………………..
    yang bru nyo bak kok ndak ado yo…………………

  30. hemmm,,, laguy bana sangat…

  31. mantaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbb…
    maju trus buat para pncipta lagu daerah khusus sumbar dan umum’a buat daerah2 lain ok coiiiii

  32. lagu yg HITS yg mana ya
    kepingin download nih

  33. tambah lebih banyak lg donk lg minang ny…………

  34. kok madi gubarsa cuma musik nya ja lagu nya ngk kluar suara nya,…?

  35. Terimakasi Banget Room…
    Yang terpenting Up to date yang lebih banyak lagi, wabil Khusus yang lama2 yang pernah jadi Best seller..

  36. ado yang taw d’ sanak!!!Link lagu ‘sai anju ma au’ yang versi minang

  37. mokasi banyak sanakkk..
    palapeh taragak di rantau…

    thailand ndak ado lagu minang do…

  38. Rancak bna lagu nyo,..jd bisa manganang maso2 da’ulu jd nyo,…MKs

  39. kurang lengkap DA

  40. indak ado lah ucok sumbara…

    wak inyo ucok sumbara??

  41. download nya lama bgt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  42. nedi gampo nyo maaaa

  43. ga qada komen lagi

  44. Rancak bana

  45. ndeee………………..
    saktek bona baru lagu xo…………….
    baxakakan lh stek lai ………………..

  46. ndeeeeee…………….mantap……………

  47. lagu yang cocok buat soundtrack drama “siti nurbaya” apa ya…????

  48. Sekalian Lagu2 Lamonyo

  49. rancak

  50. gmn cr dounlod y?

  51. lah lamo pulo awak indak mandanga lagu2 padang.kalau bisa nan lagu2 terbaru nan di adoan tarimokasih

  52. request lagu koleksi ade sadewa bro,,,thank’s…

  53. susah banget nyari lagu minang tahun 80an penyanyi nya endang s taurina. kalo ada kasih tau dong please kasetnya juga gk papa deh gw bayarin deh yg penting gw dapet dah 1 tahun gw ubek2x ni internet yg katanya perlu apa aja ada diinternet nyatanya K****l lagu minang paling sedikit disini malah yg paling sering ketemu kutang barendo mulu mending bagus lagunya. tolong dong yg punya infoin makasih

  54. kalau ado lagua syamsi Hasan.. judulnyo Lego pagai joo..lagu SALEHA mintak ambo ciek, tarimo kasih banyak Uda, nostalgia ambo dulu samaso dikampuang, pada tahun 1976

  55. onde mande ambo bana ko haaa

  56. lagu nyo rancak2
    tapi ndak bisa di download

  57. tmbhahin lgu yen restum yg terbaru dunk……
    thank’s

  58. bagaimana download sy belum tahu tolong infonya

  59. kok ngk bisa di download lagu minang nya

  60. hahaha disuruh nyokap nyari lagu minang,
    gw orang minang tapi ga tau laguinya gimana
    taunya pas gw pmudik ke bukit tinggi beberapa hari yang lalu

  61. lah lamo ndak mandanga lagu minang,sakali mandanga lansuang taragak pulang..
    manntttaaapppp…mah sanak,klo bisa request ucok sumbara yo..!!

  62. msuak an lagu pantai padang misra molai lah…
    paralu lirik jo kunci gitar nyo…

  63. lagu nyo ucok sumbara bana-bana tagugah hati den
    taruihkan lah

  64. hatur nuhun

  65. rancak bana

  66. lagu sumatera barat mana sihh yang judulnya gak tau lahhh

  67. lagu nan baru ma nyo ko…???

    taragak jo kampung halaman

  68. Mintak lagu ciek Da”

  69. ok ok aja lagu ko

  70. alah lamo indak basuo… ranjang bagoyang… wkwkwkwkwk….. ditambah lg donk mp3 minangnya….!!

  71. rancak bana ko bang. onde. mantab de…hahahah

  72. rancak bana, lagu ko paubek rindu den jo kampuang sungai rotan pariaman,

  73. om… minta list disco remix minang yg ada lagu kutang barendonya dong.. sekitar tahun 1996-1998 ya pokoknya sekitar itulah..

  74. buek cantik sms aden ko aden mncari kawan jo

  75. asslkm, RANCAK BANA, tolong dong uda/uni markambanyo ciek! TARIMO KASI

  76. ndak ado nan rancak do lagunyo ba’a ko lai……! paniang utak den paniang

  77. suka dngn music minang

  78. mantap

  79. lagu minang top dech

  80. Ok

  81. ranca’ bana

  82. mokasih banyak dunsanak, lagunyo rancak bana dan sasuai jo keinginan ambo

  83. sia nan ka manolong den ka dapek lagu-lagu minang nostalgia. lah rindu ka kampuang halaman.

  84. aya judul lagu rayola tu sanak

  85. ba a caro download lagu 2 minang, nan ado disiko?? tlong bantu awak sanak!!!

  86. album si lepai da tolong masuakkan’

  87. minta lagu yan juned – pulanglah abak mp3 donk..TRIMS

  88. masukin yg banyak donk

  89. lagu daerah ciri has sumatra barat yg sudah dari dulu,..apa judulnya laguNya…?ada yg tw nga???

  90. uda uni batanyo ciek. ado lirik lagu minang “patenggangkan juo ayah dan mamak balahan diriko hati kayo…. ka baa juo denai jo mandeh ya oi nan manangguangkan”
    itu apo judulnyo uda uni? tolong di baleh yo.trim’s

  91. dunsanak kasanonyo tolong di tampilkan
    lagu minang boy sandi judulnyo
    ”lilin nan sabatang
    buah hati pangarang jantuang

  92. asik…..
    dapet juga lagu minang buat si amak..

    thanks gan.

  93. Ndak do lagu thomas arya samo lagu jhon kinawa
    Masuak an lah

  94. hujanlah turun pulo yg versi disco dangdut ada ga” bang….

    • ndeh den mancari lagu ratok jo dendang ntuak tugas sadioan ciek dih… angek ati danga nyo mah kwan”’

  95. tlong da agiah awk lgu minang xg musicny agk sdkit house

  96. Saya telah mendownload lagu-lagu dari Ody Malik dan Misramolai. Suaranya bagus dan jernih. Terimakasih..

  97. nanti ku bantai ody malik nih

  98. amriz arifin alun ado

  99. indak paralu susah susah download download jo disini

  100. aku nyari lagunya ovhi firsty.ada nggak ya,

  101. sanak2 kasado nyo, ado nan tau judul lagu iko ndak tu sia penyanyi nyo.. lirik nyo iko aa ” di malam langang taraso kalam,adiak sayang tabayang-bayang. denai tarimo surek undangan, jatuah badarai si aia mato”. kalau ndak salah itu lirik ny.. tarimo kasi sabalun nyo

  102. menariok sangat komentarnyo.

    • tolong carikan lagu indang tradisional pariaman
      dgn judul DEK KUAIK LOMPEK..klo ndak salah titin penyanyi nyo,mambana ambo..lah paniang nyari lagu nyo tp ndak basuo2!!!tarimo kasih saudara q seminang!!!!

  103. di buekan album labiah rancak kawan, tp mokasih yo..

  104. Ancak bana mah lagunyo..hehehehe

  105. Assalamualaikum dunsanak kasadonyo, tolong carian judul lagu ko ciek yo ” indak ka talok da, iduik marando, elok babaliak da oi, ka diri ambo ” lagu samaso ambo sma dulu.taragak bana jo lagu itu, tapi ndak tau judul nyo.tarimo kasih sanak….

  106. Coba kalau ada lagu Uda Zalmon asli pop minang, Sate Padang, Sigalabuak, Malapeh Layang-Layang, dalam album lamo Ratok Padi Ampo yang asli. Trims.

  107. ado nan tau judul logu nyo??? lirik nyo “den pandang adiak malengah den sapo adiak maludah sakik nyo hati indak tabedo manjadi dandam kini jadi nyo manjadi dandam kini jadi nyo. tarimo kasih sanak

  108. Saya lagi nyari koleksi lagu Ima Gempita yang judulnya Rimbo Aceh Penyambuang Nyawo tapi kok tidak ada yah???

  109. saya suku jawa tp senengggghhh banget klo dger lagu2 minang,,apalagi di era nya boy sandy,nelson,ucok sumbara.

  110. gmna ya cra donlwod lgu minang nya?mks

  111. i love you minang.

  112. kalau lirik nyo kayak iko lagu sia yo “Pasan mandeh ndak den lupo tabang bilalang tanam lah padi”
    lah lamo pengen dapek lagu iko tapi alun juo dapek lai…..

  113. Buliah mintak album da Kadir Tanjuang yang ado “bia riak nak manapi”. tarimo kasih assamualaikum

  114. Blom lengkap, kalo bs lebih banyak lage. .

  115. au ah kaga ngarti saya..,, tp mantab , ijin donlot smua lagunya,,,,,

  116. tolong masuak an logu-logu th 70an, spt logu samsi hasan, lili syarif, dll. ah tarimo kasih banyak sutan.

  117. “Pasan mandeh ndak den lupo tabang bilalang tanam lah padi”
    lirik yang diateh tu apo judul nyo yo pengen bana dangan nyoa …

  118. min…..,,,bisa ga link nya ga di ZIDU,,kcewa download dsna,,paling RIBED & iklan seabrek :'(
    mana pake IDM kdg sering ga mau lgi :/
    tarok di MF/SB/IDWS/pokok e ga ZIDU lah :)

  119. jadi mau tambah lagu minang

  120. I like it

  121. Keren….en tq…

  122. aduh ko ngasih virus sih

  123. Yo sabana lamak mandanga lagu minang di hri hujan

  124. sanak,,, ado lagu minang yg penyanyinyo lah tuo dan agak gendut, siapo namo penyanyinyo tuh,, ?
    ado lirik lagunyo mirip ko ” elok lah kini kito bapisa pado isuak manjadi sasa, sinan juo nan kan sampainyo”

  125. Bgaiman cara mendownload nya ne..koq gak bisa2..
    Pke alamat zidu dlu..payaAhH..
    Situs abal-abal

  126. disiko labiah lengkap sanak http://www.mp3rang-awak.blogspot.com

  127. ado lagu lbiah baru lai ??
    it2 t lah ado dek wq nyo, :/

  128. Jadi……

  129. lagu minang nya rancak b@n@,,,,,,,,,,

  130. mantap da,,,,

  131. kok pintak lai ka buliah,tlg lah salek an juo koleksi Tiar Ramon gai.soal nyo,kagu tu banyak dhpakai untk bahan2 latihan dek anak sikola.Sarupo : Malereng tabiang,indang,musik tari pasambahan dll.

  132. Sedot ya min…..

  133. kok buliah bakandak agak banyak’n ka lagu minang legendaris gai..

  134. ada ga lagu lagu tam roys

  135. disini juga banyak dan komplit mp3rang-awak.blogspot.com

  136. Saya pernah dengar sebuah lagu yang di nyanyi kan dalam versi minang remix…puas saya mencari namun masih tak jumpa.mohon jika ada yang tahu tajuk atau judul lahu ini….

    Burung nuri tabang malayang
    Bulu nya jatuh di tangah ladang
    Banyak bujang nan denani pandang
    Uda juo yang nan tabayang…..

    Mohon jika ada yang tahu judul nya..terima kasih

  137. Kebanyakan lagunya gk bisa di download…

    Payah…

  138. ini bernuansa Melayu bukan?

  139. / /
    / \____
    /’ (___))
    / __/ (___ ))
    / (___))
    :D//\_____(__ )/
    /’
    ‘ /’\
     . Mantap !!!

  140. oiiii rang kampuang,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tunggu den pulanggg…….

  141. Lagu2 mak lepo jo mak ponoh ado dah.

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 56 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: